Ejendomsmægler i Køge

22. oktober 2019

Ejer du en bolig i Køge, kan du overveje om ikke, det er rette tidspunkt at sælge. Køge er de seneste år blevet mere og mere populær, og dette har betydet, at efterspørgslen på boliger i Køge blot er steget. Søger du efter ”ejendomsmægler Køge” på Google kan du være helt rolig. Der findes nemlig et bredt spektrum af ejendomsmægler i Køge, der blot står i kø for at få lov til at sælge netop din bolig.

Vælg den rigtige ejendomsmægler

Når man vælger at sælge sin bolig, er det ofte en ret stor beslutning, der kommer til at betyde nok en af de største transaktioner, som man nogensinde kommer til at have. Derfor er det heller ikke uden betydning, hvem man vælger, der skal stå for boligsalget. Det handler for dig som sælger om at finde den helt rette ejendomsmægler til at sælge netop din bolig i Køge. Her har det stor betydning, at man finder en både dygtig og professionel mægler, som kan hjælpe en bedst muligt igennem hele salgsforløbet.

På maeglerinfo.dk kan du nemt og hurtigt hente tre forskellige tilbud fra forskellige mæglere. Dette er helt gratis og ganske uforpligtende. På den måde kan du få et billede af, hvor din bolig ligger ret prismæssigt og derudfra overveje, om du ønsker at kontakte en af de tre mæglere bag tilbuddene. Der findes flere måder at vælge mæglere på, men ved brug af tjenesten kan du på den nemmeste måde indhente tre tilbud fra mæglere, som er specialiseret i netop dit område og netop den boligtype, som du skal have solgt, hvad end det er hus, villa eller lejlighed.

Helt simpelt kan det anbefales, at man følger tre simple trin til at vælge den bedste mægler. For det første skal man klargøre boligen, derefter bør man indhente 2-3 boligvurderinger, enten via maeglerinfo.dk eller ved at få ejendomsmæglere til at komme hjem til sig og til sidst vælge den bedste af disse ejendomsmæglere til boligsalget. Når du skal vælge en mægler, er det vigtigt ikke blot at tage udgangspunkt i prisen i boligvurderingen og salæret. Man bør ydermere vægte mæglerens lokalkendskab samt proaktivitet samt punktlighed og derudover også tage udgangspunkt i sit eget personlige indtryk, da en rigtig mavefornemmelse kan have stor betydning.

Sørg for klargørelse af boligen

Det er rigtig vigtigt at sørge for at klargøre boligen, både inden ejendomsmægleren skal komme og lave en boligvurdering, men også hver gang potentielle købere skal komme og se boligen. Dette kan sikre, at boligen bliver solgt til den højeste mulige pris. Man kan følge nogle få simple råd. Disse råd indebærer, at holde hjemmet rent og indbydende. Dette kan man gøre ved at sørge for at lufte ud, trække gardiner fra og rulle persiennerne op, så der kommer mest muligt lys ind. Ydermere bør man rengøre hjemmet, så ikke der ligger skidt og snavs rundt i krogene. Derudover kan det være en god ide at købe nogle friske blomster og gøre lidt ekstra ud af, at hjemmet fremstår bedst muligt.

Har køber fået nej i banken?

Har du omsider fundet en køber, og fået forhandlet overtagelsesdato og pris på plads, sker det desværre en gang i mellem, at købers bank ikke godkender handlen – det kan skyldes købers økonomi og/eller boligens salgbarhed. I disse tilfælde kan det anbefales at lade køber rådføre sig med et pantebrevsselskab der yder såkaldt pantebrevslån i fald køber fik nej i banken. Det er ingen garanti for endelig handel, men kan ofte være en god mulighed herfor.