Har du endnu ikke prøvet menstruationstrusser?

28. april 2023

Der er nok ikke mange, der ligefrem forbinder den tid på måneden med noget positivt.

Selvom det måske for nogen kan signalere, at man går fri for noget, man ikke nødvendigvis ønsker, så er det ofte forbundet med besvær. Derfor vil de fleste kvinder nok også gå med et ønske om at gøre netop denne tid lidt nemmere at leve med. Og i den sammenhæng kan det være en idé at overveje at prøve menstruationstrusser. Hvis du endnu ikke har givet dem en chance, så er det måske på tide, at du gør det.

Hvad er det?

Hvis du endnu ikke har overvejet at give dem en chance, så er det måske, fordi du rent faktisk ikke ved, hvad det er for noget. I så fald er der meget, kan du blandt andet lære mere om konceptet ved at se på Chantelles designs.

Klik for at se mere om vores menstruationstrusser.

Kort fortalt så er det undertøj, der er skabt til at absorbere dit menstruationsblod. Det betyder altså også, at det kan være med til at fjerne behovet for blandt andet bind, tamponer og endda kopper. Derfor vil det altså også betyde, at du vil kunne gøre det nemmere for dig at holde alting under kontrol.

Undlad et overforbrug

En af de helt store fordele ved at bruge undertøj som dette er, at det kan være med til at mindske overforbrug på denne tid af måneden. Det er altså ikke bare godt af hensyn til budgettet, men også af hensyn til klimaet, som ofte ender med at betale for den store produktion af hygiejneprodukter.

Dertil vil du altså heller ikke skulle bekymre dig om, om du mon har det, du har behov for derhjemme, hvis behovet pludselig skulle melde sig helt uventet. Du kan nemlig forberede dig ved at have det rigtige undertøj på, når tiden nærmer sig.