Hvorfor betale mere end højst nødvendigt?

10. januar 2021

Brug de muligheder du har til rådighed, og spar penge når det er muligt. Hvorfor betale mere?

Af en eller anden grund har vi en idé om, at rabat og afslag i prisen, kun er noget vi snakker om, når der skal laves de helt store, handler med nyt hus eller ny bil.

Det er selvfølgelig også helt fantastisk at spare nogle procenter når beløbene er meget store. Men for de fleste af os, så går der mange år imellem, at vi køber nye huse og biler.

Så hvorfor ikke udnytte de muligheder der ligger foran os, hver gang vi handler på nettet. Beløbene er ganske vist noget mindre, men til gengæld kan procent besparelserne være ganske store. Rabatkoder kan ofte give dig mellem 10-30% afslag i normalpriserne.

I dag er mulighederne mange, når du jagter rabat til de forskellige webshops

Mange webshops samarbejder med diverse rabatkodesider, da butikkerne på den måde, får deres navn og koder ud til rigtig mange mennesker. Alt sammen for at få dig som kunde ind i netop deres shop.

Det kan vi forbrugere få masser af glæde af, da det for os bliver langt nemmere at få fat i de rabatkoder der virker og giver os kontant rabat med det samme.

En spændende hjemmeside der er blomstret op i Danmark er Rabatpower.dk. Det er en side, der har specialiseret sig i at støvsuge nettet for rabatkoder. De gør det dagligt, og smider med det samme alle rabatkoderne op på deres side, hvor vi forbrugere kvit og frit kan benytte os af dem.

På Rabatpower.dk søger du nemt og enkelt efter den eller de butikker, som du ønsker rabatkoder til. Har den webshop en rabatkode, så kommer koden frem på Rabatpowers side.

Du kan også vælge de mere traditionelle veje for at få dine rabatter

Det er hvis du vælger de webshops der opererer med medlemsklubber, fordelsklubber, kundeklubber, eller hvad de ellers kaldes de forskellige steder.

Mange af de helt store forretninger har disse klubber. Det er en smart løsning for både dig og butikken. Oftest er det for os forbrugere gratis at være med i klubberne, så derfor kan vi også være med i dem alle og handle i den gældende butik, når de rigtig gode tilbud er oppe at vende.

Butikkerne har også den fordel, at du måske hælder til at shoppe hos netop dem næste gang, hvis du optjener point eller rabatter, for hver gang du handler.

Af de store spillere med en ”klub” af den ene eller anden art er Matas, Coop H&M, Imerco og Wagner. Som du måske kan tyde det, så er det gerne de store kæder, der tilbyder denne fordel til kunderne.

Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så er der penge at spare. Bare du husker at gøre brug af dine nye fordele.