Sådan følger du dit yndlings fodboldhold på ferien

Vi tager selvfølgelig ikke på ferie for at sidde i en sofa og se tv, men når favoritholdet spiller kamp, så kan man altid gøre en undtagelse. Heldigvis, så behøver man ikke længere et tv for at se fodboldkampe. Det kan gøres med en god internetforbindelse og sin bærbare computer eller tablet.

Og når vi er ude at rejse, så har de fleste af os minimum en af delene med, så hvorfor ikke gøre brug af den nyeste trend, og se fodbold live på computeren. Det er super nemt og overskueligt, og du kan se fodboldkampene lige præcis hvor du vil og hvornår du vil.

Forestil dig du ligger ved poolen sammen med kæresten, en tur du har givet hende i gave. Solen bager fra en skyfri himmel, og livet er dejligt. Hun får sig en en cosmopolitan mere, og du slukker tørsten i en iskold fadøl fra hanen. Hun læser sin yndlingsroman af Helle Helle, mens du sørger for ikke at få glip af et eneste minut af Barcelona – Real Madrid. Det er da win-win for alle parter.

Vi bliver mere mobile og mere online

Hvornår har du sidst været uden internet. Selv når vi rejser er vi stort set koblet op 24/7. Hvis ikke dit mobilselskab giver dig samme data vilkår i udlandet som derhjemme, så er der i hvert fald internet på hotellet. Der eksisterer jo nærmest ikke hoteller længere, hvor gratis internet ikke er med i pakken. Ja, selv på flyveturen har du nu om dage muligheden for at koble på Wi-Fi.

Det er nye tider, og der er ikke længere grund til at gå glip af noget, selvom man er på ferie. Så uanset om det er fodbold du er til, eller noget helt andet, kan man med nutidens teknologiske fremskridt virkelig optimere underholdningen når man rejser.

Brug teknologien fornuftigt

Her menes ikke kun ved at sidde og kigge på en skærm. De nyeste smarte kamera til foto og video, kan virkelig være med til at forevige din rejse. Hvor vi før i tiden kun kunne dele vores oplevelser via kedelige billedaftener, så er der nu om dage et utal af muligheder, for at dele ud af sine eventyr, og inspirere andre til at følge deres drømme.

Live-videoer, instant updates, og meget mere. Så længe man husker på, at livet ikke kun skal leves gennem en skærm, så bør man omfavne teknologien og gøre ens rejse endnu mere eventyrlig.

Nordenstv.net