Spændende styles fra Heartmade

28. november 2020

Er det på tide at opgradere garderoben med stil og kvalitet?

Så skal du læse med her, så du kan træffe de helt rigtige beslutninger, og opbygge en garderobe, som du kan have i lang tid fremover, og som sørger for, at du altid ser godt ud. 

Opbyg en kvalitetsgarderobe

Hvis man gerne vil have stil og tøj, der varer i lang tid og som andre assosierer med lige præcis dig, så er det en meget god ide at fokusere på god kvalitet. Dette udgør nemlig den helt store forskel, når det kommer til hvor godt tøjet ser ud efter hvert som vi vasker det og hvordan det holder, når man bruger det over længer tid.

Gode kvalitetsmaterialer, og naturmaterialer som uld, silke og cashmere, er også noget der puster på en helt anden måde, end mange syntetiske materialer gør. Derfor kan det godt betale sig at investere det lille ekstra, når det kommer til god kvalitet. Men det er også vigtigt, at fokusere på stil.

Lad os se lidt nærmere på et populært dansk mærke, der har det hele.

Find din stil med Heartmade

Det danske kvalitetsmærket Heartmade, der blev stiftet af Julie Fagerholt i 1998, er blevet synonymt med god stil og dansk kvalitet. Her finder du både basisplag og trendplag, så du altid kan følge med i det nyeste nye, men samtidig være tro mod din personlige stil.

Det er også en meget eksklusiv designer, som kun lader de forskellige forhandlere få et begrænset antal ind, af de forskellige styles. For eksempel kun 10 af de populære kimonoer. Dette bidrager til at holde mærket mere eksklusivt, og lade kunderne føle at de har noget næsten helt unikt i sin garderobe. Dette gør det også nemmere at opbygge sin helt egne personlige stil.

Heartmade er også et særdeles prisbelønnet mærke, og fokuserer på fantastisk håndværk og spændende mønstre. Derfor er der noget for enhver smag, og specielt for dig, der gerne vil gå i gang med en lidt mere kvalitetsbevidst tilgang til din garderobe. Selv om Heartmade er et dansk brand, så er det også svært populært i udlandet. Det er et brand, der har taget verden med storm, takket være de mange sofistikerede og smukke kvalitetsprodukter.

Når du vælger kvalitet og fokuserer på at investere det lille ekstra i et godt brand, så får du både det eksklusive du drømmer om, og en personlig garderobe, der er designet for at vare.