Forhold og indretning

15. juli 2021

Hvis man er i et forhold og måske er blevet enige om at springe ud i et nyt eventyr, nemlig dét at flytte sammen, kan der komme nogle uoverensstemmelser, som kan være rare at være lidt forberedte på.

Kommunikation er altid nøgleordet her. Vi vil beskrive nærmere tips og trick til at håndtere en fælles ny indflytning og samtidig bevare det gode og holdbare parforhold.

Forhold til indretning er forskelligt

Det er så forskelligt med vores forhold til indretning. Det er forskelligt, hvad vi har af behov, for at vi kan slappe helt af og føle os trygge. Som vi virkelig skal kunne gøre i vores eget hjem – også selvom vi deler det med en anden. Måske er I meget ens på det område. Måske er I ikke. Her nytter det ikke noget, at den ene trumfer en stil eller nogle regler igennem, den anden slet ikke kan være med på. Regler eller en indretning, der måske kan være helt grænseoverskridende for den anden. Nogle har tendens til at trumfe noget igennem, på trods af at vide, at den anden nok ikke har det på samme måde.

Konflikter der bliver større

Men her er det bare med at være ærlig og tage diskussionerne, inden de bliver for dramatiske og trukket langt ud. Nogle slapper af med meget orden, man har ikke noget imod det mere kaotiske. Nærmere sagt, de slapper mere af og føler sig mere hjemme, i noget, der måske ikke er så stilrent, minimalistiske, og nogle har heller ikke behov for den store konstante renlighed i hjemmet, som andre.

Det er vigtigt at tage og give

En af de bedste råd, der nok kan gives i forhold til at bevare et godt forhold til en kæreste, det er ganske enkelt at give den anden plads og udvise respekt, også når det føles svært. Du får det oftest tifoldigt tilbage. Og at slippe mere kontrol er en god øvelse helt generelt for et lykkeligt liv.

Det er vigtigt at I enten bliver enige om møbler og den indretning, den stil, I ønsker jer, eller at I er gode til at rumme, at I begge har valgt nogle møbler til hjemmet. Hvis I bare nu og her står og skal have en fed sofa, er der god hjælp at hente. Hvis I har snakket om bekymringer og det svære, men selvfølgelig også alt det fantastiske glædelige, i at flytte sammen, så find den bedste sovesofa til jer med en komplet guide her.