Ibizas bedste aktiviteter: Strande, kendte og natteliv

9. november 2023

Den spanske ø Ibiza byder på tonsvis af oplevelser, der alle stikker i forskellige retninger.

Her får du mine bud på, hvad du bør se og gøre under et besøg til den populære ferieø.

Jagten på din nye favoritstrand

Et absolut must under et besøg til Ibiza er jagten på de bedste strande. Med en kystlinje på 210 km er det blot om at gå på opdagelse og deri udse dig din favoritstrand. En af de populære og ikoniske er den sydlige strand Las Salinas ca. 10 min. kørsel fra Ibiza Town.

Stranden tiltrækker store mængder af festglade besøgende grundet dens lækre badevand, pudderbløde sand og kendte barer, restauranter og musiksteder som Jockey Club og Sa Trinxa. Foretrækker du den øde udgave, hvor du blot behøver dele stranden med få, bør du uden tvivl besøge Sol d’en Serra i den nordøstlige del af øen. Solopgangene er betagende, vandet er krystalklart og mulighederne for ren afslapning og rolige øjeblikke er uendelige.

Et tredje bud er Benirrás, der især er et yndet sted for hippier og personer med hang til smukke solnedgange. Kom i zen-mode i selskab med de andre strandgæster og besøg eventuel stranden en søndag, hvor der slås på trommer i takt med, at solen går ned over vandet.

Mæng dig med de kendte

Ibiza har længe været kendt for sin store tiltrækningskræft, når det gælder kendte mennesker. Alt fra skuespillere, sangere og sportsstjerner har valgt at gøre øen til deres feriedestination. Blandt andet kunne du i sommers støde på fodboldstjernerne Lionel Messi og Luis Suarez, da de tog en velfortjent pause fra FC Barcelona og med luksusyacht tog turen til Ibiza.

Om det er ferien og den nyfundne energi, skal ikke kunne siges, men i hvert fald er Ibiza det perfekte sted for at oplade batterierne, og det faktum er der mange stjerner, der har fået øjnene op for. Også kendisskuespillere som Leonardo DiCaprio, George Clooney og Johnny Deep har besøgt øen, hvoraf DiCaprio i 2018 tog et cruise rundt om øen for at slå sine folder på kendte feststeder som Pacha og Blue Marlin.

Har du brændt dig varm på idéen om at gøre de kendte til en del af din ferie, kan du foruden luksushavnene, Pacha og Blue Marlin lægge vejen forbi Nikki Beach, STK Ibiza og O Beach i San Antonio. Samtlige steder er berygtede for at tiltrække de rige og kendte.

Dans dage og nætter væk

Der er ingen vej uden om nattelivet, når vi taler Ibiza. Gennem årtier har Middelhavsøen opbygget et solidt ry for at huse nogle af de største og bedste natklubber, barer og events. Blandt dem bør foruden Pacha nævnes prisvindende og ikoniske Amnesia, der siden 70’erne har lokket festglade besøgende med sin elektroniske musik, verdensberømte DJs, vilde lasershow og plads til 5000 gæster.

Fra en af de ældre klubber til en af de nyere. Hï Ibiza åbnede i 2017 og formåede allerede året efter at hive en pris hjem for titlen som verdens bedste natklub. Avanceret lydsystem, nyeste teknologi kombineret med live optrædender og store DJs er blandt klubbens trækplastre. Når festen skal skydes i gang, kan du lægge vejen forbi Ushuaïa Club. Den famøse open air club er stedet at starte festen, hvis du ikke kan vente til de mørke timer med at slå dig løs.

Normalt åbnes der for ballet sidst på eftermiddagen, hvorefter der lukkes ned igen omkring midnat. Festen rykker derefter videre ud i byen til de mange natklubber, der står klar til at modtage de nu opvarmede gæster.

Nyd solen på de sublime strande, dans eftermiddage og nætter væk, mens du konstant holder udkig efter de rige og kendte. Din tur til Ibiza er nu fuldendt.

Start din rejse til Ibiza på ibiza.travel