Kvinde: Sådan kan du dyrke din feminine side

22. december 2020

At være kvinde i 2020 (snart 2021) er ikke en dans på røde roser.

Som kvinde kan du helt sikkert nikke genkendende til, at der er meget, du skal leve op til. Du vil helt naturligt gerne præstere godt på jobbet, i fitnesscentret og blandt vennerne. Derudover vil du gerne være en god mor, en god ægtefælle og en god kollega.

Med alle disse forventninger og det dertilhørende store pres føler du ikke nødvendigvis, at du har tid og overskud til at dyrke din feminine side. Det er en skam, da det er vigtigt, at du mærker dig selv og får stillet dine egne behov.

Her i artiklen vil vi fortælle dig, hvordan du kommer i gang med at dyrke din feminine side i endnu højere grad. Måske skal det være dit nytårsforsæt at være bedre til at passe på dig selv og dine værdier?

1. Flirt og tag komplimenter til dig

De fleste kvinder nyder at flirte og at modtage komplimenter.

Det gavner både selvtilliden, giver masser af glæde og har desuden en positiv indvirkning på din overskud i hverdagen. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at blinke med øjnene, smile sødt og i det hele taget agere flirtende. Det skal dog ske med måde, hvis du befinder dig i et fast parforhold eller et ægteskab.

Uskyldig flirteri kan udvikle sig til forelskelse og derfra videre til et fast parforhold. At være flirtende kan derfor være vejen til din store kærlighed. Så… hvad har du reelt at miste?

2. Hold en ugentlig eller månedlig mig-dag

En mig-dag – hvad er nu det? Skulle du være i tvivl, så kan vi afsløre, at det er en dag, hvor det kun handler om én ting; dig. Den ene dag om ugen eller måneden skal du gøre nøjagtigt, hvad du føler for.

Lyt til lydbøger hele dagen, gense din yndlingsserie, læg puslespil, bag småkager eller tilbring dagen på sofaen.

Vil du bruge din mig-dag på at forkæle dig selv, så kan du også vælge at besøge den lokale negletekniker, tage en tur forbi et spacenter eller aflægge din foretrukne frisør et besøg. Der er muligheder nok.

3. Gør din garderobe mere feminin

Skal 2021 blive året, hvor du i højere grad end førhen dyrker din feminine side, så er der også god idé i at gøre din garderobe mere feminin.

Jo mere feminint og kvindeligt du klæder dig, desto mere feminin og kvindelig vil du også komme til at føle dig. Du vil i øvrigt have lettere ved at charmere dig ind hos det modsatte køn, hvilket også er en fordel, hvis du er på udkig efter en flirt eller kæreste.

Idéer til at gøre garderoben mere feminin:

  • Skift dine sporty sneakers ud med stilletter eller pæne støvler
  • Skift dine store sweatshirts ud med pæne cardigans
  • Skift dine slidte t-shirts ud med feminine toppe
  • Gå efter nogle mere feminine farver end hidtil (f.eks. rød, lyserød, lilla, turkis etc.)

4. Gør noget godt for din hud og krop

For at fremhæve din feminine side kan du med fordel gøre noget godt for din hud og krop. Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis skal have en super trimmet krop og silkeblød hud for at fremstå feminin. Det er ikke desto mindre vigtigt, at du sørger for at holde både din krop og hud velplejet på alle parametre.

Du kan f.eks. gøre følgende:

  • Træn flere gange om ugen (for at holde dig slank og pæn)
  • Spis rigtigt (hold igen med sukker og fedt – det sætter sig de forkerte steder)
  • Plej dit hår korrekt (vask det jævnligt, men undgå brug af hårtørrer og glattejern)
  • Gå jævnligt til frisør (for at få klippet slidte spidser m.v.)

5. Brug smykker

Slutteligt skal du huske at bruge nogle af alle dine flotte smykker.

Vi antager, at du allerede har en stor smykkesamling, men skulle det ikke være tilfældet, så kan du indlede 2021 med at besøge en smykkeforretning nær dig – eller ved at handle online.

Der er altid en anledning til at bære smykker, så find da halskæderne, øreringene og armbåndene frem fra gemmerne. Der er ikke noget, der kan pifte et outfit op som nogle smukke smykker. Dog er der selvfølgelig nogle smykker, der egner sig bedre til festlige lejligheder end hverdagsbrug og omvendt.

6. Behandl dine medmennesker med respekt

Hvad end man er mand eller kvinde, så skal man behandle sine medmennesker med respekt.

Det koster ikke noget at tale pænt til folk og tage hensyn. Derfor ser vi også kun gode grunde til, at du tænker over, hvordan du taler til folk, og hvordan du generelt opfører dig blandt andre mennesker.